Af en toe moet je jezelf eens verwennen

 

Al lange tijd staat er een keukenmachine van KitchenAid of SMEG op mijn verlanglijstje. Beide in dezelfde prijscategorie (te duur) en beide even mooi.

Jarig

Toen mijn man vroeg wat ik voor mijn verjaardag wilde hebben had ik een aantal wensen. De keukenmachine noemde ik niet omdat ik deze voor een verjaardagskado echt veel te duur vind. Mijn man kwam er zelf mee, hij vroeg jij wil toch al heel lang een keukenmachine van KitchenAid of SMEG kopen? Wat als ik jou die voor je verjaardag geef? Mijn eerste reactie was ‘doe normaal!’ Dat is echt veel te duur.
Zijn reactie was, wat wil je liever een kado die je een klein beetje wilt of een kado wat je echt heel graag wilt? Nou eh dat laatste. Dus, zei mijn man krijg jij van mij een keukenmachine.

Bijna in tranen omdat ik dit zo ontzettend lief vond zijn we samen op de website van CookingLife.nl gaan kijken. De KitchenAid hadden ze daar niet, maar ik werd op slag verliefd op de rode SMEG.

bron: cookinglife.nl

Is het geen beauty?
Nog even verder gekeken want ze hebben veel kleurtjes, maar deze moest het gaan worden. 

Wat mij opviel was dat CookingLife.nl een enorm leuke site is, en deze kookgek zou dan ook gek zijn om niet even verder te kijken naar keurengerei. Maar omdat ik de laatste tijd al best wel veel gekocht besloot ik het hierbij te laten. De prijs was immers al hoog genoeg.
Maar ik ga hier zeker vaker terugkomen om keukenspulletjes te kopen.

Wat is cookinglife?

Cookinglife is een online kookwinkel, je kan het zo gek niet bedenken op het gebied van koken en bakken of ze hebben het wel.
Servies, bakspullen, glaswerk, pannen, you name it. Cookinglife.nl dekt je tafel zodat je uiteten kunt aan je eigen eettafel. Het was dan ook erg moeilijk om na de bestelling de website dicht te klikken en niet nog wat meer spulletjes te bestellen.

bron: cookinglife.nl

Wist je dat:

  • Je spullen gratis worden verzonden bij een bedrag boven de €40,-
  • Je veilig achteraf kunt betalen, tot 30 dagen na de aankoop
  • CookingLife meer dan 50 merken heeft
  • CookingLife voor zowel de particuliere als de zakelijke klant is
  • CookingLife meer dan 10.000 producten heeft
  • Je altijd deskundig advies krijgt van de klantenservice
  • CookingLife de leukste kookwinkel is van de Benelux
bron: cookinglfe.nl

De keukenmachine heeft een levertijd van 3-4 werkdagen, in ons geval zal het nog een paar dagen langer duren omdat wij in Duitsland wonen.
Is de keukenmachine in Duitsland dan niet goedkoper hoor ik je zeggen? Nee, dit soort apparaten valt in Duitsland onder ‘luxeartikelen’ en daar is de btw hoger op. Het maakt qua prijs dus niks uit.
Mijn verjaardag duurt nog anderhalve maand, tegen die tijd zal hij vast binnen zijn en kan ik er gelijk een lekker taartje mee bakken om mijn 39e verjaardag te vieren.

Op zoek naar een cadeau?

Hebben jullie een kook- en/of bakgek in de familie of vriendenkring? Neem dan eens een kijkje op de website van CookingLife.nl. Ik weet zeker dat je er zult slagen voor een leuk cadeautje voor een verjaardag, Sinterklaas, Kerst of misschien wel gewoon zomaar.

Weet je niet of degene voor wie jij een kado wilt kopen dat product al heeft of het product wat jij in gedachten hebt leuk zal vinden? Je kan ook cadeaubonnen kopen. Deze gaan van €10,- t/m €100,-. Op deze manier weet je zeker dat je een geslaagd kado zult geven en dat de ontvanger er erg blij mee zal zijn.

Vind je een cadeaubon afgezaagd? Er zijn ook speciale categoriën met kado’s voor hem en kado’s voor haar, wellicht vind je hier iets leuks voor de kook en/of bakgek.

Ook is er een sale afdeling. Hier kan je met flinke kortingen leuke keukenspulletjes aanschaffen. De producten wisselen hier regelmatig en dus zit hier vast een keer iets voor je bij.

bron: cookinglife.nl
Deze blog is een affiliate samenwerking met cookinglife.nl

 

Please follow and like us:

About the author

Marjolijn

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View all posts

1 Comment

 • Heb even op die website gekeken, mooie spullen hebben ze daar hoor.
  Maar voor mij allemaal toch wel aan de prijs, tja, voor iemand met een uitkering is het dat natuurlijk al snel.
  Maar zo’n rode keukenmachine ……. daar zou ik ook zomaar van kunnen dromen 🙂
  Geniet van je cadeau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *