Reflectie

Fotowedstrijd

Ik doe, net als een paar weken terug, weer mee met een fotowedstrijd. Willen jullie alsjeblieft weer stemmen op mijn foto. De opdracht dit keer was reflectie.

Stemmen kan tot volgende week vrijdag 23.59 uur. Het enige wat je hoeft te doen is klikken op de link, mijn foto te zoeken (er zijn maar drie foto’s ingestuurd dit keer) en te klikken op het duimpje omhoog bij die foto. Jullie zouden mij weer enorm helpen als jullie stemmen.

Wanneer ik drie keer een fotowedstrijd win, krijg ik een super leuke prijs. En de foto wordt op verschillende kanalen gedeeld. Hierdoor komt de site en social media kanalen van Puur Koken goed naar voren. Dit heeft ook weer een gunstig effect voor jullie. Meer bekendheid = meer samenwerkingen = meer winacties = toffe spullen voor jullie.

Stemmen kan hier! 

Ben je zelf een (hobby)fotograaf en wil je ook meedoen aan toffe fotowedstrijden? Kijk dan eens op de Facebook pagina van de Fotolounge. Hier komt elke maand een wedstrijd online met verschillende onderwerpen. We hebben zonsondergang gehad (gewonnen door mij) en nu is de opdracht een reflectie foto maken. Je mag ook een foto inleveren die je al eerder gemaakt hebt. Zo heb ik deze foto al een paar jaar in mijn mapje zitten, door de verhuizing en de stormen van afgelopen dagen had ik niet zoveel tijd en zin om de natuur in te trekken. Dus keek ik verschillende mapjes met foto’s door en kwam deze foto tegen, de perfecte foto voor de opdracht reflectie.

Dus ik hoop dat jullie massaal gaan stemmen op deze foto. Dan komt Puur Koken nog beter op de kaart, krijg ik (hopelijk) nog meer leuke samenwerkingen erbij, en kan ik jullie blij maken met super leuke winacties met leuke prijzen.

Voor winacties hou ook zeker mijn Instagram @puurkoken in de gaten. Daar worden de meeste winacties online gezet.

Fotowedstrijd reflectie

(Visited 22 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *