Vakantieplannen

Vakantieplannen 2022

Het heeft even geduurd, maar onze vakantieplannen voor 2022 zijn bekend. Dit jaar stond er weer een grote reis op het programma, we zouden namelijk een rondreis door Amerika gaan maken. Maar doordat er zolang zoveel onzeker qua reizen naar Amerika bleek en we een huis hebben gekocht hebben we deze reis uitgesteld.

Vakantieplannen
Foto gemaakt in 2012

Toen we ons huis kochten hadden we zoiets van dit jaar maar even niet op vakantie, maar nu het weer zo lekker warm is en de zomervakantie weer in aantocht is zijn we toch aan het rondkijken naar een leuke vakantie.
We willen niet al te ver weg en het liefst ook de honden meenemen, alleen nog de vraag gaan we kamperen of boeken we een huisje.

Vakantieplannen naar…Hof van Salland

In 2012 was mijn man voor ruim 7 maanden in het buitenland voor zijn werk. Tussendoor kwam hij 2 weken thuis en omdat wij geen zin hadden in elke dag bezoek besloten we op vakantie te gaan. We hadden een super luxe wellness villa geboekt bij Hof van Salland.
We zouden eigenlijk maar een midweek gaan, maar omdat het ons zo goed beviel hebben we er nog een aantal dagen aan vastgeplakt.

Vakantieplannen Hof van Salland
foto gemaakt in 2012

Verschillende type huisjes

Mocht je nog geen vakantieplannen hebben gemaakt, kijk dan zeker eens naar de verschillende luxe villa’s van Hof van Salland.

Welke type huisjes kan je verwachten op dit Kindvriendelijk vakantiepark?
Er is een huisje voor elk wat wils en voor elke gezin of groep.

Huisje 1: Wellness Lodge 2 personen

Hof van Salland
Bron: www.hofvansalland.com

Dit is een vakantiehuis met open haard dus zeer geschikt voor een romantische vakantie met z’n tweetje.
Wat vind je verder in dit huisje?
– Vloerverwarming
– Sunshower
– Opgiet sauna
– Flatscreen TV
– Combi oven
– Gaskookplaat
– Espresso apparaat
– Koelkast
– Vaatwasser
– Vriezer
– Boxsping bed 1.80 x 2.10
– Regendouche
– Whirlpool
– Tafel en stoelen op terras

Huisje 2: Wellness Lodge XL 4 personen

Vakantieplannen 2022
Bron: www.hofvansalland.com

Dit huisje hadden wij in 2012 geboekt, het park was toen net open en wij kregen een upgrade naar een 6 persoonshuisje, dat was wel heel erg fijn. Al was het 4 persoonshuisje ook groot genoeg geweest voor ons tweetje.

Wat vind je in dit huis?
– Alle dingen die je ook vindt in het 2-persoonshuisjes +
– 2x 2-persoons boxspring 1.80 x 2.10
– Dubbele wastafel
– Luxe tuinset met kussen en parasol

Hof van Salland
Foto gemaakt in 2012

Ben je met een groot gezin of met vrienden? Dan is dit 6-persoons huisje vast iets voor jullie: Beukelaer XL Wellness 6 personen.

Je vindt in dit huisje dezelfde dingen als in het 4-persoons huisje, alleen heb je in dit huisje naast 2x een 2 persoons boxspring ook 2x een 1 persoons boxspring van 90 x 2.10. Plus een extra badkamer op de begane grond.

Hof van Salland
foto gemaakt in 2012

Ben je met een echt grote groep? Je kan ook huisjes huren voor 14 personen, zoals deze Wilgenhaege 14 personen.

Vakantieplannen
Bron: www.hofvansalland.com

Toen wij in 2012 in Hof van Salland waren, werd er nog veel gebouwd en ook zagen we toen de eerste glimp van deze fantastische groeps villa’s.
Wij hebben toen gezegd dat we zeker nog een keer terug zouden gaan met de vriendengroep om een weekend in dit huis te verblijven. Jammer genoeg is er tot op heden nog niks van gekomen.

Hof van Salland
Foto gemaakt in 2012

Wat vind je in dit huis?

  • Behalve de sauna vind je eigenlijk alles wat ook in de andere huisjes zit.
  • Uiteraard heb je wel wat slaapkamers extra, dit huis telt 7 slaapkamers, waarvan 3 met 2x een 1-persoonsbed en 4 met een 2-persoonsbed

Hier kan je met een grote groep heerlijk uit de voeten. Lekker ontbijten op het terras met luxe tuinset of aan de grote tafel in de woonkamer.

Hof van Salland
Bron: www.hofvansalland.com

Naast alle wellness huisjes zijn er uiteraard ook huisjes zonder sauna.

Faciliteiten

Het prachtige vakantiepark staat bol van de Faciliteiten. Huur een paar fietsen en verken de omgeving per fietsen en verken de prachtige omgeving per fiets. Of trek je wandelschoenen aan en wandel lekker rond. Ook ligt attractiepark Hellendoorn op steenworp afstand.

Op het park zelf vind je nog een zwembad, tennisbaan, speelgelegenheden voor de kinderen, een restaurant en een verhuurbedrijf voor fietsen.

Ik heb er nu al ongelofelijk veel zin in om weer te gaan.

Vakantieplannen
Foto gemaakt in 2012

Dit artikel betreft een affiliatie samenwerking met www.hofvansalland.com. Voor elke boeking krijg ik een klein bedrag, maar het kost jullie niks extra’s.

(Visited 26 times, 1 visits today)
Puur Koken

Hoi! Leuk dat je er bent, welkom in mijn wereld waar koken en bakken een belangrijke plaats hebben.
Je kan mij niet gelukkiger krijgen dan door de hele dag in de keuken te staan. Is er een feestje dan ben ik meestal diegene die zorgt dat er hapjes op tafel... Lees meer...

View stories

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *