paar augurkjesin kleine plakjes of blokjes gesneden
Instructies
Bak zonder boter het gehakt en maak er grove stukjes van. Bak tot het gehakt lekker bruin is
Doe de aardappels, ui, wortels en kruiden en peper in de slowcooker en doe de kippenbouillon erbij.
Zet de slowcooker voor 6 uur op low
Het laatste uur voeg je het gehakt toe
smelt in een pannetje de boter, maar laat niet bruin worden, wanneer de boter is gesmolten voeg je de bloem toe en roer je dit goed door elkaar. Wanneer het nootachtig begint te ruiken is de bloem gaar. Voeg de vervolgens in 1x alle melk toe en breng het aan rustig aan de kook. Blij roeren tot je een gebonden roux hebt.
Doe de roux bij de soep
Voeg ook alle kaas toe en roer het goed door
Laat het nog een uurtje op low staan.
Schep de soep in kommen en voeg er wat gesneden augurkjes aan toe.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!