Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Apple crumble uit de slowcooker
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Active Time
2
uur
uur
Totale tijd
2
uur
uur
15
minuten
min
Gang:
dessert
Opbrengst:
6
personen
Auteur:
Puur Koken
Materials
Voor de appel
6
appels (kijk zelf welke appel jij het lekkerste vindt)
geschild en in grove stukken gesneden
2
eetlepels
suiker
1
theelepel
kaneel
Voor de crumble
80
gram
bruine basterd suiker
60
gram
havermout
120
gram
bloem
100
gram
ongezouten boter
in kleine blokjes gesneden
Instructies
Doe de gesneden appels, suiker en kaneel in een kom en mix het goed door elkaar
Plaats de appels in de slowcooker
Doe de bruine suiker, havermout en bloem in een kom
Doe de boter er bij en meng het je vinger tot je een kruimelig deeg krijgt
Strooi de kruimels over de appel
Zet de slowcooker voor 2 uur op low
Zet na 2 uur de slowcooker op de warmhoudstand, verwijder de deksel en laat het 30 minuten een beetje afkoelen
Eet het vervolgens met een bolletje kaneelijs