Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
5
van 1 stem
Saffraanrisotto uit de slowcooker
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Active Time
3
uur
uur
Totale tijd
3
uur
uur
20
minuten
min
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Italiaans
Trefwoord:
risotto
Opbrengst:
4
personen
Auteur:
Puur Koken
Materials
5
draadjes
saffraan
100
gram
boter
1
ui
1
liter
kippenbouillon
200
gram
risottorijst
50
ml
witte wijn
75
gram
parmazaanse kaas
Instructies
Snipper de ui fijn
Smelt 50 gram boter in een pan met dikke bodem
Fruit de ui zachtjes op laag vuur tot deze zacht is (de ui mag niet verkleuren)
Voeg de risottorijst toe en bak dit al roerende 3-4 minuten mee
Doe alles in de slowcooker
Voeg de bouillon, saffraan en witte wijn toe
Zet voor 3 uur op low
Voeg het laatste half uur de rest van de boter en de Parmezaanse kaas toe en roer dit door de risotto heen.