Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Hachee uit de slowcooker
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Active Time
8
uur
uur
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Nederlands
Trefwoord:
Hollands, Rundvlees, Slowcooker, Stoofvlees
Opbrengst:
4
personen
Materials
1
kilo
Rundvlees
neem geen mager rundvlees, een randje vet mag best
2
eetlepels
bloem
3
plakjes
ontbijtkoek
1
eetlepel
appelstroop
1
eetlepel
mosterd
ik nam dijon mosterd
2
grote
uien
2
teentjes
knoflook
1
theelepel
kruidnagel
zout en peper
scheutje
azijn
Instructies
Dep het vlees droog en snijdt in blokjes van ongeveer 2 cm
Bestrooi met zout en peper en wentel het door de bloem. Zorg dat op ieder stukje vlees een laagje bloem zit
Snijd de uien grof en de knoflook fijn
Smelt wat boter in de pan en bak het vlees rondom bruin
Voeg een scheutje azijn toe en roer dit goed door het vlees
Voeg de uien en de knoflook toe en bak nog 2 minuutjes op middelhoog vuur
Schep alles in de slowcooker en zet deze op low
Voeg de ontbijtkoek, kruidnagel, appelstroop en mosterd toe en roer goed door
Laat het voor 8 uur op low staan