Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Italiaanse ovenschotel
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Active Time
35
minuten
min
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Italiaans
Trefwoord:
Courgette, mozzarella, oregana, Paprika, pasta, Suikerbrood, tomaat
Opbrengst:
4
personen
Materials
2
rode
paprika's
1
grote
ui
1
courgette
4
tomaten
1
bol
mozzarella
2
eetlepels
oregano
1
klein
bekertje creme fraiche
1
salamiworst
300
gram
pasta naar keuze
olijfolie
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden (hete lucht)
Snijd alle groente in blokjes
Verhit een beetje olijfolie in een grote braadpan of wok
Doe de groente in de pan en roerbak dit voor 5 minuten
Kook ondertussen de paste volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de pasta al dente.
Snijd de mozzarella en de salami in stukjes
Voeg na 5 minuten de creme fraiche en de oregano toe aan de groente en roer dit goed door
Verdeel de pasta over de bodem van een ovenschaal
Giet de groente over de pasta en verdeel de salami en de mozzarella er over
Schuif de ovenschaal voor 25 minuten in de oven.