Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Kip kerrie met kokos
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Active Time
6
uur
uur
Totale tijd
6
uur
uur
15
minuten
min
Opbrengst:
4
personen
Auteur:
Puur Koken
Materials
750
gram
kippendijen zonder bot
In stukjes gesneden
400
ml
kokosmelk
1
ui
fijn gesneden
2
teentjes
knoflook
uitgeperst
2
cm
gember
geschild en geraspt
1
rode
peper
zaadlijsten verwijderd en in stukjes gesneden
70
gram
tomatenpuree
2
theelepels
komijnpoeder
2
theelepels
korianderpoeder
1
theelepel
gerookte paprikapoeder
½
eetlepel
kurkumapoeder
1
eetlepel
kerrie
Instructies
Je kan de kip aanbakken als je dat wilt, ik heb dat niet gedaan
Doe alles in de slowcooker, roer goed door en zet voor 6 uur op low. Proef op het laatst even en voeg eventueel wat zout toe.
Wij aten er rijst en sperzieboontjes bij