Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Ratatouille uit de slowcooker
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Active Time
6
uur
uur
Totale tijd
6
uur
uur
10
minuten
min
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Frans
Opbrengst:
4
personen
Auteur:
Puur koken
Equipment
Slowcooker
Materials
2
eetlepels
olijfolie
1
rode
ui
grof gesneden
2
teentjes
knoflook
fijn gesneden
2
aubergines
in blokjes van 2 cm
3
courgettes
in blokjes van 2 cm
3
rode
paprika's
In stukjes van 2 cm
1
eetlepel
tomatenpuree
6
rijpe
tomaten
grof gesneden
handje
basilicum
grof gesneden
Verse tijm
op smaak en geritst
400
gram
tomatenblokjes
1
eetlepel
rode wijnazijn
1
theelepel
bruine suiker
brood
om erbij te serveren
Instructies
Verhit de olijfolie in een pan en bak alle groente (behalve de knoflook) even aan voor ongeveer 5 minuten
Voeg de tomatenpuree, knoflook, suiker, rode wijn azijn, kruiden en een klein beetje zout toe
Roer alles goed door elkaar en doe het vervolgens in de slowcooker
Zet de slowcooker voor 6 uur op low
Serveer er brood of rijst bij.