Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Pasta met zalm en erwtjes
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Active Time
12
minuten
min
Totale tijd
17
minuten
min
Gang:
Hoofdgerecht, Lunch
Opbrengst:
3
personen
Auteur:
Puur Koken
Materials
240
gram
fusilli
klontje boter
1
grote
sjalot
fijn gesnipperd
140
gram
bevroren erwtjes
2
zalmfilets
zonder huid
140
gram
creme fraiche
½
blokje
groentebouillon
bosje
bieslook
hoeveelheid naar smaak
Instructies
Breng een pan met water aan de kook en kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking
Smelt ondertussen een klontje boter in een pan, voeg dan de sjalot toe en bak 5 minuten of tot ze zacht zijn.
Voeg de doperwten, zalm, crème fraîche en 50 ml water toe. Verkruimel het bouillonblokje erdoor.
Kook 3-4 minuten tot de pasta gaar is en roer de bieslook en wat zwarte peper erdoor.
Doe de pasta erbij en roer even om tot alle pasta bedekt is met een laagje saus.