Zout en peper beide kanten van de kip en leg ze in de crockpot.
Meng in een kommetje honing, sojasaus, ui, ketchup, olie, knoflook en chilivlokken. Giet over de kip.
Zet 6 uur op low, gebruik je kipfilet gaar dit dan 4 uur op low of totdat de kip gaar is
Haal de kip uit de slowcooker en laat de saus in de slowcooker zitten.
Meng in een kommetje 4 theelepels maïzena los in 6 eetlepels koud water (of net genoeg om het maïzena op te lossen, aan jou de keus). Als alle klontjes weg zijn, giet je het in de crockpot.
Roer door de saus. Doe het deksel er weer op en laat de saus nog even op low staan tot deze wat is ingedikt.
Als de kip genoeg is afgekoeld, snijd de kip dan in kleine stukjes, doe terug in de pan en schep door de saus. Voeg een paar scheutjes Sriracha-saus toe. Bestrooi met sesamzaadjes en serveer over rijst of noedels.
Eet smakelijk!
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!