Smelt het klontje boter in een pan en voeg de ui, prei, paprika, wortel en knoflookpoeder toe en laat zachtjes voor 3 minuten bakken
Voeg de knoflook toe en bak dit nog 1 minuut mee
Doe alles in de slowcooker
Voeg de bouillon en zwarte peper toe
Zet de slowcooker op low
Smelt in een steelpannetje de 40 gram boter (laat niet bruin worden
Voeg de bloem toe en laat dit op een zacht vuurtje in ongeveer 3 minuten gaar worden. Waneer het nootachtig begint te ruiken is je bloem gaar
Voeg de melk toe en roer goed met een garde. Blijf roeren tot je een dikke roux hebt. Voeg de mosterd doe en roer door. Voeg de kookroom toe en roer nog een keer goed door tot het weer begint in te dikken
Voeg de roux toe aan de slowcooker en roer even goed door met een garde
Voeg de broccoli en de cheddar toe
Laat de soep ongeveer 3 uurtjes op low staan
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!