Haal het bladerdeeg uit de vriezer en laat de plakjes log van elkaar ontdooien
Snijd de ui, wortel en champignons in kleine stukjes en pers de knoflookteentjes uit
Meng in een kom het gehakt met het ei, 3 eetlepels paneermeel, peper, zout, de gesneden groente, knoflook en Italiaanse kruiden. Blijft je gehakt te nat voeg dan nog wat meer paneermeel toe.
Leg de plakjes bladerdeeg in een groot vierkant en rol dit uit tot er 1 grote lap bladerdeeg ontstaat (rol het niet te dun uit)
Leg deze lap bladerdeeg op een met bakpapier bekleed bakblik
Strooi wat paneermeel op het bladerdeeg
Maak een grote rol van het gehakt en leg deze in het midden van je lap bladerdeeg
Vouw het bladerdeeg om het gehaktheen en druk het geheel goed aan, er mogen geen kiertjes meer in het deeg zitten.
Klop het andere ei los en bestrijk hiermee het bladerdeeg
Schuif het bakblik in de oven en bak de Beef Wellington in 45 gaar en bruin.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!