1eetlepelmaizena + 2 eetlepels water voor de binding
Voor de garnering
reepjes omelet
bosuitjes in dunne ringetjes
tauge
Instructies
Snipper de ui en pers de knoflook. Doe deze samen met de kippenbouillon, passata, tomatenpuree, suiker, azijn, sojasaus, gemberpoeder, vijfkruidenpoeder, zout en peper in de slowcooker.
Leg de kipfilet in de bouillon.
Zet de slowcooker op low voor 6 uur
Na de kooktijd haal je de kipfilet eruit en trek je deze met twee vorken uit elkaar in dunne reepjes.
Maak van de maizena en het water een papje
Roer het maizena-mengsel door de soep en laat het nog 10 minuten meekoken, zodat de soep iets dikker wordt.
Doe de kipreepjes terug in de soep en roer alles goed door.
Serveer in kommen en garneer met lente-ui, taugé en reepjes omelet
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!