Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
stukken
Kleiner
Normaal
Groter
Frambozen cheesecake
Print Recipe
Pin Recipe
Voorbereidingstijd:
30
minuten
minuten
Gang:
taart
Servings:
10
stukken
Author:
Puur Koken
Equipment
foodprocessor
Springvorm 20 cm
Ingredients
300
gram
digestive biscuitjes
fijn gemalen
100
gram
ongezouten boter
gesmolten
500
gram
Philadelhia roomkaas
100
gram
suiker
1
theelepel
vanille extract
300
ml
slagroom
300
gram
frambozen
Instructions
Maal de koekjes fijn in een foodprocessor en smelt de boter in een pannetje
Doe de boter bij de gemalen koekjes en roer het goed door
Doe het koekjesmengsel in de springvorm en druk het goed aan
Zet voor een half uur in de koelkast
Ondertussen gaan we de cheesecake vulling maken
Doe de Philadelphia, suiker, vanille extract en room in een kom met mixer en mix het goed door elkaar tot een dikke romige massa
Spatel ongeveer 2/3 van de frambozen erdoor, plet een paar frambozen zodat ze hun sap loslaten.
Haal de springvorm uit de koelkast en giet het cheesecake mengsel erop
Zet het minimaal 6 uur in de koelkast, maar het liefst de hele nacht.
Happy summer!
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Let us know
how it was!