Verwarm je oven voor op 180°C (boven- en onderwarmte).
Kook de pasta al dente volgens de verpakking. Giet af en zet apart met een scheutje olijfolie erdoor.
Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan. Bak de biefstukreepjes kort (2-3 minuten) op hoog vuur zodat ze mooi bruin zijn maar van binnen nog sappig. Haal ze uit de pan en zet opzij.
In dezelfde pan: fruit de ui, knoflook en paprika zachtjes. Voeg de zongedroogde tomaten toe en kruid met oregano, kaneel, zout, peper en citroenrasp. Laat even pruttelen.
Voeg de slagroom toe aan de pan en laat 2-3 minuten indikken.
Doe de pasta, biefstukreepjes en saus samen in een ingevette ovenschaal. Verkruimel de feta erover, strooi eventueel wat olijven en chilivlokken erop.
Zet de schaal 25-30 minuten in de oven tot het bovenlaagje goudbruin is.
Strooi er vlak voor het serveren nog verse peterselie overheen. Serveer eventueel met een frisse komkommersalade of wat knapperig brood.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!