Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hachee met een oosters tintje
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd:
15
minuten
minuten
Bereidingstijd:
8
uur
uur
Totale tijd:
6
uur
uur
15
minuten
minuten
Gang:
Hoofdgerecht
Trefwoord:
Hachee, Slowcooker, Slowcooking, Stoofvlees
Servings:
4
personen
Author:
Puur Koken
Equipment
Slowcooker
Ingrediënten
600
gram
sucadelappen
In blokjes gesneden (neem geen mager vlees, een vetrandje zorgt dat je vlees lekker mals blijft)
boter om in te bakken
4
uien
in stukjes gesneden (het hoeft niet heel fijn)
5
cm
verse gember
geschild en geraspt
1
runderbouillon blokje
1
eetlepel
witte wijnazijn
1
theelepel
gemalen kruidnagel
2
laurierblaadjes
5
takjes
verse tijm
1
eetlepel
5-spices kruiden
2
eetlepels
bloem
Instructies
Meng het vlees met de bloem, zorg dat op elke stukje vlees een beetje bloem zit
Smelt de boter in een pan en bak het vlees rondom bruin
Leg het vlees in de slowcooker en bak de uien in het overgebleven vet van het vlees voor ongeveer 4 minuten
Doe de uien bij het vlees in de slowcooker
Voeg alle overige ingrediënten toe aan de slowcooker en roer even goed door
Laat 6-8 uur op low staan
Mocht je het vocht te dun vinden, dan kan je het eventueel met een maizena papje wat indikken.
Haal de laurierblaadjes en takjes tijm eruit voor je opdient
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Let us know
how it was!