Slowcookergrootte maakt niet uit, je kan je gehaktbrood vormen naar jou maat slowcooker.
Ingrediënten
paneermeelkijk zelf even hoeveel je wilt gebruiken, de ene houdt van wat meer dan de ander. Ik strooi er altijd maar wat in en voel dan tijdens het kneden of er nog iets bij moet of niet.
4eetlepelsgeraspte parmazaanse kaas
500gramhalf-om-half-gehakt of kipgehaktrundergehakt kan ook, maar dit is vaak wat droger.
1uiheel fijn gesneden
100grampancettafijn gesneden
1knoflookteenuitgeperst
1eilosgeklopt
1theelepeltomatenpuree
Instructies
Meng twee eetlepels paneermeel en twee eetlepels parmazaanse kaas door elkaar en zet apart.
Doe alle overige ingrediënten in een grote kom en voeg wat zout en peper toe. Meng het met je handen goed door elkaar. Dit is best even een klus, maar zorg ervoor dat alles goed door het gehakt gemengd is. Voel zelf even aan hoeveel paneermeel je toevoegt.
Leg je gehakt op een snijplank en vorm er een mooi broodje van die in je slowcooker past.
Strooi de paneermeel-parmazaan kruimels over je gehaktbrood en druk het een beetje in het gehakt.
Zet de slowcooker voor 5 uur op low
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!