Meet alles af in een maatbeker en roer het goed met een garde door elkaar tot de suiker is opgelost. (speculaasje uiteraard nog niet, die komen op het laatst pas)
Giet het mengsel in de bakjes die bij de Freeze wand zijn bijgeleverd
Zet 12 tot 24 uur in de vriezer
Haal uit de vriezer
Plaats de Freeze wand erop
Zet de Freeze want op ijs maken
Druk op de knop en de Freeze wand begint zijn werk te doen, druk rustig naar beneden tot het lampjes rood wordt. Mix dan nog een paar seconden door en klaar is je ijs.
Nu gaan we nog wat stukjes speculaas toevoegen
Breek de speculaasjes in kleine stukjes en strooi ze boven op je ijs
Zet de Freeze Wand er weer op en zet deze op Mix-in (middelste icoontje), druk op de knop en druk weer rustig naar benden, wanneer het lampje rood wordt mix je nog een paar seconden en klaar is je kaneel-speculaas ijs
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!