125gramcreme fraicheeventueel extra om te garneren. Ik nam een potje van 200 gram.
15grambieslookfijn gesneden
tagliatelle
Instructies
Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de stukjes kip toe aan de pan en bak de kip rondom bruin (het hoeft nog niet gaar te zijn). Voeg de laatste 2 minuten de ui en paprikapoeder toe en bak even mee.
Doe de kip en ui over in de slowcooker. Voeg de champignons, kippenbouillon en zure room toe. Roer voorzichtig om alle ingrediënten te mengen.
Doe de deksel op de slowcooker. Als je kipfilet hebt gebruikt laat je het 4 uurtjes op low staan. Heb je kippendijen gebruikt dan laat je het 6 uur op low staan.
Kook de laatste minuten de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking
Leg de tagliatelle op het bord en giet er wat stroganoff op, garneer met de bieslook.
Eet smakelijk!
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!