Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Knoflook-rozemarijn aardappeltjes
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd:
10
minuten
minuten
Bereidingstijd:
3
uur
uur
Totale tijd:
3
uur
uur
10
minuten
minuten
Gang:
Bijgerecht
Servings:
2
personen
Author:
Puur Koken
Equipment
Slowcooker
Ingrediënten
500
gram
kleine aardappelen (groter dan krieltjes)
vastkokend
2
knoflooktenen
gepeld en beetje geplet
2
eetlepels
olijfolie
Zout en peper
Verze rozamarijn
zoveel als je lekker vindt, naaldjes van takjes gerist en fijn gehakt
Instructies
Was de aardappelen grondig, prik ze een paar keer in, halveer grote als dat nodig is. Doe ze druipnat in de slowcooker.
Voeg olijfolie, licht geplette teentjes knoflook, zout, peper en rozemarijn toe en meng alles goed door elkaar.
Doe het deksel erop en zet op low gedurende drie uur. (Prik met een mes in de aardappelen en controleer hoe gaar ze zijn, kook langer indien nodig).
Lekker hierbij is zure room, maar dit is optioneel
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Let us know
how it was!