Doe de couscous in een kom en giet de hete bouillon erover. Dek af met een bord of folie en laat 5 minuten staan. Roer daarna los met een vork en laat verder afkoelen.
Verhit een droge koekenpan en rooster de pijnboompitten goudbruin. Houd ze goed in de gaten, ze verbranden snel. Laat afkoelen op een bord.
Snijd de zongedroogde tomaatjes in reepjes en de olijven in plakjes.
Snijd of verkruimel de feta in blokjes of brokjes, afhankelijk van wat je mooier vindt.
Meng couscous, tomaatjes, olijven en pijnboompitten in een grote schaal. Voeg de olie en citroensap toe. Breng op smaak met peper en eventueel een beetje zout (maar pas op: feta en olijven zijn al zout!).
Voeg vlak voor het serveren de basilicumblaadjes toe en schep voorzichtig om.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!