Bestrooi de kip met zout en peper. Verhit een pan met een beetje boter en bak de kipf kort aan, zodat ze een goudbruin korstje krijgen. Dit is optioneel, maar geeft extra smaak.
Leg de kip in de slowcooker. Voeg de mosterd, knoflook, tijm, kippenbouillon en (optioneel) honing toe. Roer even door, zodat de kip goed bedekt is met de smaken.
Zet de slowcooker op low voor 4 uur. De kip moet heerlijk mals zijn en bijna van het bot vallen
Haal de kip uit de slowcooker en zet deze even apart. Roer de kookroom door de saus. Meng de maizena met water en voeg dit toe om de saus in te dikken. Laat de saus nog 5-10 minuten pruttelen in de slowcooker.
Leg de kip terug in de saus en schep alles goed om. Serveer met rijst, pasta of aardappelpuree.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!