Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pizza stokbrood
Recept afdrukken
Pin recept
Totale tijd:
20
minuten
minuten
Servings:
10
stukjes
Author:
Puur Koken
Ingrediënten
1
stokbrood
Vers geen afbak
60
gram
zachte roomboter
2
eetlepels
olijfolie
1
knoflookteentje
geperst
350
ml
tomatensaus
½
eetlepel
Italiaanse kruiden
1
bol mozzarella
in plakjes gesneden
40
gram
parmazaanse kaas
geraspt
toppings die jij lekker vindt, denk aan salami, paprika, champignons, zongedroogde tomaatjes etc.
verse basilicum (optioneel)
Instructies
Meng de boter met de knoflook en de
olijfolie
Verwarm de oven voor op
180
°C
Smeer de stokbroden in met de knoflookboter
Meng de tomatensaus met de ¾ van de
Italiaanse kruiden
en smeer dit over de boter heen
Strooi hier de parmazaanse kaas overheen en leg hier bovenop je favoriete toppings
Sluit af met de plakjes mozzarella
Bak 10 tot 13 minuten tot de kaas goed gesmolten is en je stokbrood lekker bruin is.
Snijd in 10 stukken
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Let us know
how it was!