¼theelepelcayenne peperhoud je van spicy voeg dan wat meer toe
600gramrundvlees
2Rode uienin stukjes gesneden
2paprika'sik nam rood en geel, snijd deze in blokjes
1appelin blokjes gesneden
1stengel bleekselderijin boogjes gesneden
2teentjes knoflookgeperst
Koriandernaar smaak, vind je dit niet lekker laat het dan weg
Instructies
Meng de bouillon met de azijn, komijnpoeder, paprikapoeder, cayennepeper, peper en zout en doe dit in de slowcooker.
Voeg het rundvlees (dit hoef je niet te snijden want we gaan het straks uit elkaar trekken), de ui, paprika, appel, bleekselderij en de knoflook toe (ik bakte het dit keer niet aan, maar je kan het vlees, ui, paprika, bleekselderij en knoflook aanbakken als je dat lekkerder vindt)
Zet de slowcooker op low en laat voor 8 uur staan
Haal het vlees na 8 uur uit de slowcooker en trek het met behulp van 2 vorken uit elkaar.
Voeg het vlees weer toe aan de slowcooker en roer de koriander erdoor
Wij eten het met rijst.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!