Doe de bloem en het paprikapoeder in een grote kom en kruid met zout en peper naar smaak. Leg de rundvleesblokjes in de kom en meng goed met je handen om het vlees te coaten met de bloem.
Haal de rundvleesblokjes uit de bloem en schud de overtollig bloem eraf. Leg op een bord en zet even opzij.
Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur, voeg boter toe, als de boter bruin is leg je de rundvleesblokjes in de pan. Bak 3-4 minuten aan elke kant tot ze goudbruin zijn.
Leg het rundvlees in de slowcooker
Voeg in dezelfde pan de uien, bleekselderij, knoflook, wortelen, pastinaak en rozemarijn toe
Bak 8 tot 10 minuten. Doe dit in de slowcooker erbij.
Blus de pan af met het bier en voeg dan de tomatenpuree toe. Schraap de bodem goed schoon om alle smaken naar boven te halen! Roer om de tomatenpuree op te lossen en giet dan in de slowcooker.
Voeg de overige ingrediënten toe aan de slowcooker, voeg naar smaak nog wat peper en zout toe. Meng goed door elkaar en sluit het deksel. Zet op low gedurende 8 uur. Roer halverwege een keer door.
Lekker met rustiek brood, aardappelpuree of friet.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!