Meng de roomkaas, zure room en mayonaise tot een gladde basis.
Verdeel dit mengsel in drie delen:Vulling 1: Meng met de gerookte zalm, citroensap, citroenrasp en dille.Vulling 2: Meng met de garnalen, kappertjes en rode ui.Vulling 3: Meng met de fijngehakte eieren en mosterd.
Bouw de taart op
Leg een laag brood op de bodem van het cakeblik, laat ze iets overlappen en druk op de randen waar ze elkaar overlappen goed aan.
Besmeer met de eerste vulling (bijvoorbeeld de zalmvulling).
Leg hierboven op weer brood, laat weer overlappen en druk op de randen waar ze elkaar overlappen goed aan.
Herhaal met de derde laag en eindig met een plak brood als bovenkant. Je kan de laagjes zo vaak herhalen als je maar wilt (houdt er rekening mee dat je dan wat meer vulling en roomkaasmengsel nodig hebt om af te smeren)
Druk de taart lichtjes aan en laat minimaal een uur opstijven in de koelkast.
Bestrijk en decoreer
Meng roomkaas, zure room en mayonaise en bestrijk de hele taart rondom met dit mengsel.
Decoreer de bovenkant met plakjes komkommer, radijsjes, tomaten en rolletjes zalm.
Strooi verse kruiden over de taart
Laat de taart nog minstens een uur opstijven voordat je hem serveert.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!