Doe de kipfilet met de bouillon in de slowcooker en zet voor 4 uur op low.
Als de kip goed gaar is haal je deze uit de slowcooker en trek je deze met twee vorken uit elkaar tot je fijne reepjes krijgt.
Leg ze in een kom en dek deze kom af
De bouillon gebruiken we niet meer, maar je kan het altijd bewaren en er een lekker soepje van maken of zo
Doe de eierdooier, knoflook, mosterd, Worcestershiresaus, citroensap en Parmezaanse kaas in een blender en blend even kort.
Giet dan langzaam de olie erbij tot een soort mayonaise. Verdun eventueel met een beetje lauwe bouillon of melk en breng op smaak met zout en peper.
Maak de romaine sla schoon en snijd deze in kleine stukken. Meng de kip met de dressing. Verwarm de tortilla's in een pan of magnetron. Vul ze met het vlees en de sla en voeg meer kaas en spek toe als je dat lekker vindt.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!