2middelgrotewortelsgeschild en in stukjes gesneden
1groteuigesnipperd
4teentjesknoflookfijn gehakt
2eetlepelsItaliaanse kruiden
1theelepeluienpoeder
1theelepelknoflookpoeder
1laurierblad
150gramchampignonsin kwarten gesneden
1eetlepelbalsamico azijn
1runderbouillon blokje
450gramtomatenblokjes uit blik
500mlpassata
70gramtomatenpuree
zout en peper
Instructies
Verhit de boter in een koekenpan en bak het gehakt rul en bruin
Doe het gehakt in de slowcooker
Verhit eventueel nog een kleine beetje boter in de koekenpan en bak alle groente aan. Doe ook de groente in de slowcooker
Voeg de kruiden toe en roer alles goed door
Voeg de pasata, tomatenblokjes, tomatenpuree, balsamico azijn en het bouillonblokje toe en roer het goed door. In deze stap kan je ook eventueel de wijn toevoegen.
Zet de slowcooker voor minimaal 8 uur op low, maar hoe langer het op staat hoe lekkerder het zal worden
Proef tussendoor even of je nog wat zout en peper moet toevoegen