Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Meatloaf met salie en ontbijtspek uit de slowcooker
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Active Time
4
uur
uur
Totale tijd
4
uur
uur
20
minuten
min
Gang:
Bijgerecht
Opbrengst:
6
personen
Auteur:
Puur Koken
Materials
500
gram
half-om-halfgehakt
1
rode paprika
in kleine blokjes gesneden
1
ui
heel fijn gesnipperd
1
bakje
salie
de blaadjes van de steeltjes afgehaald
100
ml
ketchup
100
gram
geraspte cheddar
of 6 plakjes smeltkaas in reepjes gesneden
1
ei
2
eetlepels
paneermeel
2
pakjes
ontbijtspek
a 85 gram per pakje
Instructies
Doe het gehakt, paprika, ui, salie, ketchup, cheddar, ei en paneermeel in een kom en meng goed door elkaar
Maak er een broodje van die in je slowcooker past
Leg wat plakjes ontbijtspek op de bodem van de slowcooker, zorg dat ze elkaar een stukje overlappen
Leg het gehakt hierop en vouw het ontbijtspek om het gehakt
Leg bovenop nog wat plakjes ontbijtspek, zorg dat deze elkaar ook overlappen
Vouw deze naar beneden om je gehaktbrood
Zorg ervoor dat het gehaktbrood helemaal in de ontbijtspek is ingepakt.
Zet de slowcooker voor 4-5 uur op low. Controleer na 4 uur of je gehaktbrood gaar is.