Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Meatloaf met salie en ontbijtspek uit de slowcooker
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd:
20
minuten
minuten
Bereidingstijd:
4
uur
uur
Totale tijd:
4
uur
uur
20
minuten
minuten
Gang:
Bijgerecht
Servings:
6
personen
Author:
Puur Koken
Ingrediënten
500
gram
half-om-halfgehakt
1
rode paprika
in kleine blokjes gesneden
1
ui
heel fijn gesnipperd
1
bakje
salie
de blaadjes van de steeltjes afgehaald
100
ml
ketchup
100
gram
geraspte cheddar
of 6 plakjes smeltkaas in reepjes gesneden
1
ei
2
eetlepels
paneermeel
2
pakjes
ontbijtspek
a 85 gram per pakje
Instructies
Doe het gehakt, paprika, ui, salie, ketchup, cheddar, ei en paneermeel in een kom en meng goed door elkaar
Maak er een broodje van die in je slowcooker past
Leg wat plakjes ontbijtspek op de bodem van de slowcooker, zorg dat ze elkaar een stukje overlappen
Leg het gehakt hierop en vouw het ontbijtspek om het gehakt
Leg bovenop nog wat plakjes ontbijtspek, zorg dat deze elkaar ook overlappen
Vouw deze naar beneden om je gehaktbrood
Zorg ervoor dat het gehaktbrood helemaal in de ontbijtspek is ingepakt.
Zet de slowcooker voor 4-5 uur op low. Controleer na 4 uur of je gehaktbrood gaar is.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Let us know
how it was!