Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Griekse beenham uit de slowcooker
Voorbereidingstijd
12
uur
uur
5
minuten
min
Active Time
3
uur
uur
Totale tijd
15
uur
uur
5
minuten
min
Opbrengst:
4
personen
Materials
1
kilo
beenham
100
gram
Milos marinade
Instructies
De marinade in een plastic zak die groot genoeg is om je beenham in te doen en om hem daarna dicht te knopen
Knoop de zak dicht en wrijf de zak over de beenham zodat de marinade overal op de beenham terecht komt
Leg de beenham voor 12 uur in de koelkast
Haal een uur voor je de beenham gaat bereiden de beenham uit de koelkast en laat in ongeveer een uur op kamertemperatuur komen
Leg de beenham in de slowcooker en zet deze voor 4 uur op low
controleer vanaf 2 uur ieder kwartier/half uur of je beenham de juiste kerntemperatuur heeft bereikt.