Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Pulled pork wraps
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Active Time
9
uur
uur
Totale tijd
9
uur
uur
20
minuten
min
Gang:
Hoofdgerecht
Opbrengst:
4
personen
Auteur:
Puur Koken
Equipment
Slowcooker
Materials
2
kilo
varkensschouder of procureur
Tortilla's
2
rode pepertjes
heel fijn gesneden
3
teentjes
knoflook
uitgeperst
2
eetlepels
bruine suiker
4
eetlepels
maple syrup
3
cm
verse gember
geschild en zeer fijn gesneden
1
eetlepel
Dijon mosterd
handvol
verse tijmblaadjes
2
eetlepels
olijfolie
Instructies
Maak sneetjes in het vlees (zo trekt de marinade goed in het vlees)
Meng voor de marinade de rode pepertjes, knoflook, suiker, Maple syrup, gember, mosterd, tijm en olie door elkaar
Wrijf met je handen de marinade goed in het vlees. Vergeet zeker niet om in de sneetjes marinade te smeren.
Leg het vlees in de slowcooker en zet voor 7-9 uur op low (kijk na deze tijd of je het vlees goed kunt pullen, laat het anders nog wat langer zitten)
Trek het vlees met twee vorken uit elkaar
Je kan het zo op een broodje of een wrap doen, maar je kan er eventueel ook wat sla, tomaat, komkommer enz tussen leggen.