Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Bottenbouillon uit de slowcooker
Voorbereidingstijd
30
minuten
min
Active Time
1
dag
d
12
uur
uur
Totale tijd
1
dag
d
12
uur
uur
30
minuten
min
Gang:
Soep
Auteur:
Puur Koken
Materials
2
kilo
Runderbotten
2
wortels
ongeschild in grove stukken
1
prei
gewassen en in grove stukken
1
stengel
bleekselderij
in groeve stukken
2
eetlepels
appelazijn
2
laurierblaadjes
Instructies
Verwarm de oven op 160 graden
Leg een bakpapiertje op een bakblik en verspreid daar de botten op
Rooster de botten voor 30 minuten in de oven
Doe alle groente en de botten in de slowcooker en vul de slowcooker met water tot ongeveer 2 cm onder de rand en doe de laurierblaadjes erbij
Zet de slowcooker voor minimaal 36 uur op low. Hoe langer hoe beter, ik laat het vaak 72 uur staan.