Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Bottenbouillon uit de slowcooker
Print Recipe
Pin Recipe
Voorbereidingstijd:
30
minuten
minuten
Bereidingstijd:
1
dag
dag
12
uur
uur
Totale tijd:
1
dag
dag
12
uur
uur
30
minuten
minuten
Gang:
Soep
Author:
Puur Koken
Ingredients
2
kilo
Runderbotten
2
wortels
ongeschild in grove stukken
1
prei
gewassen en in grove stukken
1
stengel
bleekselderij
in groeve stukken
2
eetlepels
appelazijn
2
laurierblaadjes
Instructions
Verwarm de oven op 160 graden
Leg een bakpapiertje op een bakblik en verspreid daar de botten op
Rooster de botten voor 30 minuten in de oven
Doe alle groente en de botten in de slowcooker en vul de slowcooker met water tot ongeveer 2 cm onder de rand en doe de laurierblaadjes erbij
Zet de slowcooker voor minimaal 36 uur op low. Hoe langer hoe beter, ik laat het vaak 72 uur staan.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Let us know
how it was!