Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Thaise curry pompoensoep
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Active Time
3
uur
uur
Totale tijd
3
uur
uur
15
minuten
min
Gang:
Soep
Opbrengst:
6
personen
Auteur:
Puur Koken
Equipment
Slowcooker
Staafmixer
Materials
1
kilo
butternut pompoen (fles pompoen)
2
cm
gember
geschild en geraspt
1
ui
klein gesneden
1
teentje
knoflook
uitgeperst
2
eetlepels
rode Thaise curry pasta
400
ml
kokosmelk
800
ml
kippenbouillon
wil je de vegetarische variant neem dan groentebouillon
2
eetlepels
vissaus
1
eetlepel
limoensap
2
theelepels
bruine suiker
verse koriander
grof doorgehakt
Instructies
Doe alle ingrediƫnten (behalve de verse koriander) in de slowcooker
Zet de slowcooker voor 3 tot 4 uur op low tot de pompoen helemaal zacht is
Pureer de soep met een staafmixer en garneer met de verse koriander