Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Boterrum
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Active Time
2
uur
uur
Totale tijd
2
uur
uur
10
minuten
min
Opbrengst:
10
mokken
Auteur:
Puur Koken
Materials
1
liter
slagroom
400
gram
ongezouten roomboter
200
gram
donker bruine basterdsuiker
450
ml
spiced rum
2
theelepels
zout
1
theelepel
ras el hanout
Instructies
Doe de boter en de slagroom in de slowcooker en zet de slowcooker op high tot de boter gesmolten is (dit duurde bij mij ongeveer 3 kwartier)
Voeg de bruine basterdsuiker toe en roer tot deze volledig is opgelost (dit duurt ongeveer 5 minuten)
Roer de rum, zout en ras el hanout erdoor en laat nog een uurtje op high staan
Serveer warm.