Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boterrum
Print Recipe
Pin Recipe
Voorbereidingstijd:
10
minuten
minuten
Bereidingstijd:
2
uur
uur
Totale tijd:
2
uur
uur
10
minuten
minuten
Servings:
10
mokken
Author:
Puur Koken
Ingredients
1
liter
slagroom
400
gram
ongezouten roomboter
200
gram
donker bruine basterdsuiker
450
ml
spiced rum
2
theelepels
zout
1
theelepel
ras el hanout
Instructions
Doe de boter en de slagroom in de slowcooker en zet de slowcooker op high tot de boter gesmolten is (dit duurde bij mij ongeveer 3 kwartier)
Voeg de bruine basterdsuiker toe en roer tot deze volledig is opgelost (dit duurt ongeveer 5 minuten)
Roer de rum, zout en ras el hanout erdoor en laat nog een uurtje op high staan
Serveer warm.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Let us know
how it was!