500gramrunderriblappen of sucadelappenin reepjes of blokjes
250gram champignonsin plakjes
4tenen knoflookgeperst
1eetlepeltomatenpuree
1uifijn gesneden
1eetlepelmilde paprikapoeder
1rode paprika in blokjes
½eetlepelgerookte paprikapoeder
1500mlrunderbouillion
1eetlepelmaizena
150ml slagroom
Instructies
Smelt de boter in de pan en bak het rundvlees rondom bruin
Haal het vlees uit de pan en leg dit in de slowcooker
Voeg de uien, paprika en champignons toe aan de pan waar je het vlees in hebt gebakken en bak voor 2 minuten op middelhoog vuur.
Voeg de laatste minuut de knoflook toe
Voeg de paprikapoeders toe en bak even mee en voeg vervolgens de tomatenpuree toe en bak deze even mee om te ontzuren
Doe dit in de slowcooker bij het vlees en roer even door
Voeg de runderbouillon toe sluit het deksel, laat 8 uur op low staan.
Voeg wat slagroom toe aan de maizena en roer dit tot een papje, voeg dit toe aan de slowcooker en roer goed door tot de soep wat dikker begint te worden, voeg vervolgens de overige slagroom toe en roer door. Laat hierna de soep niet meer koken maar dien gelijk op.