Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Aardappel-radijsjessalade
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Active Time
10
minuten
min
Totale tijd
20
minuten
min
Opbrengst:
4
personen
Auteur:
Puur Koken
Materials
500
gram
aardappelen
geschild en in blokjes gesneden
3
eetlepels
creme fraiche
1
eetlepel
mosterd
neem een mosterd die jij lekker vindt
dille naar smaak
fijn gehakt
bieslook naar smaak
fijn gehakt
200
gram
radijsjes
in plakjes gesneden
1
eetlepel
kappertjes
Instructies
Kook de gesneden aardappels met wat zout voor 8 tot 10 minuten
Giet af, spoel goed met koud water tot de aardappel afgekoeld zijn en laat goed uitlekken
Meng de creme fraiche, de mosterd en de kruiden met elkaar
Als de aardappels goed afgekoeld zijn meng je de gesneden radijsjes en kappertjes door de aardappelen, gevolgd door het creme fraiche mengsel.
Meng alles goed door elkaar en klaar is je salade.