Ga terug
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Babi pangang
Print Recipe
Voorbereidingstijd:
20
minuten
minuten
Bereidingstijd:
4
uur
uur
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Chinese
Servings:
4
personen
Author:
Puur Koken
Ingredients
600
gram
hamlappen of procureur
Speklapjes zijn ook erg lekker, kip kan ook.
1
groente bouillonblokje
1
ui
4
tenen
knoflook
2
cm
verse gember geraspt op 2 theelepels gemberpoeder
70
gram
tomatenpuree
4
eetlepels
zoete ketjap
150
ml
sweet chilisaus
3
eetlepels
bruine basterdsuiker
2
eetlepels
gembersiroop
1
flinke theelepel
sambal
Eventueel maizena
Instructions
Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en rasp de gember en leg dit op de bodem van de slowcooker
Snijd de hamlappen in reepjes en leg deze boven op de uien en knoflook
Voeg alle overige ingrediënten toe en zet de slowcooker voor 4 uur op low
Waneer je dit in de braadpan maakt laat je het 2 uurtjes op een laag vuurtje sudderen
Vind je je sausje te dun dan kan je dit indikken met een papje van maizena.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Let us know
how it was!