Zeef de bloem met een snufje zout in een middelgrote kom en maak een kuiltje in het midden. Meng de melk en 100 ml water. Breek de eieren in het kuiltje en begin langzaam te kloppen. Voeg de melk en het water in een dunne stroom toe, terwijl je voortdurend klopt.
Klop tot het beslag glad is en alle bloem is opgenomen. Laat het beslag 30 minuten rusten en klop dan de gesmolten boter door het beslag.
Verwarm de pan op middelhoog vuur. Vet de pan heel licht in met gesmolten boter. Giet met een pollepel ongeveer 2 eetlepels beslag in de pan en draai het rond zodat de bodem van de pan gelijkmatig bedekt is. Je wilt precies genoeg beslag gebruiken om een fijne, luchtige pannenkoek te maken. Bak de pannenkoek ongeveer 45 seconden aan één kant tot hij goudkleurig is en draai hem dan om met een paletmes en bak de andere kant ongeveer 30 seconden tot je wat "sproetjes' ziet.
Schuif de crêpe uit de pan en serveer onmiddellijk of stapel op een bord met bakpapier ertussen. Ga zo door tot al het beslag op is.