Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Belgische stoofvlees uit de slowcooker
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd:
30
minuten
minuten
Bereidingstijd:
8
uur
uur
Totale tijd:
8
uur
uur
30
minuten
minuten
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Belgie
Trefwoord:
Stoofvlees
Servings:
4
personen
Author:
Puur Koken
Equipment
Slowcooker van minimaal 2 liter
Ingrediënten
1
kilo
rundvlees (niet te mager)
in blokjes gesneden
1
eetlepel
bloem
100
ml
Belgisch dubbel bier
3
takjes
verse tijm
2
laurierblaadjes
2
eetlepels
witte wijnazijn
1
eetlepels
appelstroop
1
grote
knoflookteen of 2 kleintjes
geperst
2
uien
geschild en in blokjes gesneden
½
theelepel
kruidnagel
zout en peper naar smaak
boter om in te bakken
Instructies
Bestrooi het vlees met bloem zout en peper en meng het goed door elkaar zodat elk stukje vlees een laagje bloem heeft.
Laat de boter in de pan bruin worden en leg het vlees er in
Braad het vlees ongeveer 5 minuten, tot het een mooi bruin kleurtje heeft gekregen
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Let us know
how it was!