Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Cannelloni met spinazie en ricotta
Print Recipe
Pin Recipe
Voorbereidingstijd:
15
minuten
minuten
Bereidingstijd:
4
uur
uur
Totale tijd:
4
uur
uur
15
minuten
minuten
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Italiaans
Trefwoord:
cannelloni
Servings:
4
personen
Author:
Puur Koken
Ingredients
1
eetlepel
olijfolie
1
ui
fijn gesnipperd
1
teentje
knoflook
geperst
500
gram
passata
6
blaadjes
basilicum
fijn gesneden
120
gram
rucola
fijn gesneden
450
gram
spinazie
uit de diepvries
250
gram
ricotta
1
ei
12
cannelloni pijpjes
50
gram
parmazaanse kaas
fijn geraspt
Instructions
Laat de spinazie ontdooien
Verhit in een pan de olijfolie en fruit de ui en knoflook aan (laat niet bruin worden)
Voeg de passata en basilicum toe en roer goed door. Zet even aan de kant
Doe de ontdooide spinazie, rucola, ei en ricotta in een grote kom en roer dit goed door elkaar
Doe de vulling in een spuitzak. Heb je geen spuitzak doe het dan in een plastic zakje en knip hier een hoekje vanaf.
Spuit het spinaziemengsel in de cannelloni pijpjes
Giet een laagje tomatensaus op de bodem van de slowcooker
Leg hier de gevulde cannelloni op
Giet de rest van de tomatensaus over de cannelloni
Strooi de parmazaanse kaas erover
Zet de slowcooker voor 3-4 uur op low
Zodra de cannelloni gaar is, is je gerecht klaar
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Let us know
how it was!