2eetlepelscurrypoeder pittig of mildof kerriepoeder pittig of mild
50gramaugurkheel fijn gesneden
500gramgezeefde tomaten
200gramtomatenketchup
25gramtomatenpuree
2eetlepelsappelazijn
1theelepelharissa
zout en suiker naar smaak
4braadworstengebakken en in plakjes gesneden
Instructions
Verhit de olie in een pan en fruit de ui glazig. Strooi er bruine suiker en currypoeder over en bak kort, doe het dan in de slowcooker.
Voeg de augurk, harissa, tomaten, ketchup, tomatenpuree, azijn en kruiden toe en breng op smaak. Laat 3 tot 4 uur op low staan.
Pureer de saus met een staafmixer helemaal glad. Voeg de stukjes worst toe en zet de slowcooker nog even 15-30 minuten op high.
Je gaat waarschijnlijk best wat saus overhouden, dit kan je heel goed in een afgesloten bakje in de vriezer bewaren. Scheelt je de volgende keer weer saus maken.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!