Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Frambozen havermoutrepen
Print Recipe
Pin Recipe
Voorbereidingstijd:
10
minuten
minuten
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Totale tijd:
35
minuten
minuten
Gang:
Tussendoortje
Servings:
12
repen
Author:
Puur Koken
Equipment
bakblik 20 x 20 cm
Ingredients
150
gram
boter
150
gram
licht bruine basterdsuiker
of de bruine suiker van Sweet Green
4
eetlepels
honing
of syrup gold van Sweet Green
300
gram
havermout
100
gram
frambozen
uit de diepvries
Instructions
Verwarm de oven op 180 graden.
Leg een bakpapiertje in een bakblik van 20 x 20 cm.
Smelt de boter met de honing en de suiker en een snufje zout in een pannetje.
Wanneer het gesmolten goed gemengd is voeg je de havermout toe en roer dit goed door.
Giet dit havermoutmengsel in het bakblik en verspreid het goed en druk goed aan.
Verdeel de frambozen over het havermoutmengsel en druk ze licht aan.
Bak voor 25-30 minuten tot ze goudbruin zijn.
Haal uit de oven en laat afkoelen, snijd er daarna 12 repen van.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Let us know
how it was!