Doe alle ingrediënten voor de marinade in een grote plastic zak en schud tot ze goed gemengd zijn. Doe de kippenvleugels in de zak en wrijf tot ze helemaal bedekt zijn. Sluit de zak af en zet hem minstens 8 uur in de koelkast.
Als de vleugels gemarineerd zijn, verwarm je de oven voor op 130°C. Haal de vleugels uit de marinade en veeg ze een beetje af.
Leg de vleugels in een grote, diepe bakvorm en overgiet met de olie zodat de vleugels volledig bedekt zijn. Dek af met folie en bak 2 1/2 uur onderin de oven.
Haal de vleugels uit de olie als ze gaar zijn en laat ze goed uitlekken op een rooster. Verwarm de grill voor op 200℃ en grill de vleugels 5-10 minuten, af en toe draaien, tot ze knapperig en goudbruin zijn.
Meng ondertussen de kruidenrub in een grote kom. Als de vleugels klaar zijn, doe ze dan direct in de kom totdat ze licht bestoven zijn. Schud overtollige rub eraf en leg ze op een grote schaal.
Meng alle ingrediënten voor de dip. Serveer in een kommetje en zet dit bij de kippenvleugeltjes, Dip de kippenvleugeltjes in de dip en.... eet smakelijk
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!