Verhit de eetlepel olijf olie in een pan en fruit de ui voor 3 minuten, voeg hierna de champignons toe en bak ook deze nog voor 3-4 minuten mee.
Voeg de kool en oregano toe en bak even mee voor 2 minuten
Haal de groente uit de pan en bewaar even apart
Bak in de pan van de groente het gehakt rul en bruin
Snijd de bovenkant van de paprika's en haal met een scherp mesje de zaadlijsten en zaadjes eruit. Doe dit voorzichtig zodat je niet door de paprika heen steekt.
Doe de groente bij het gehakt en meng goed door elkaar
Vul de paprika's met het gehakt mengsel en zet ze in de slowcooker
Bestrooi met de verkruimelde feta
Zet de slowcooker voor 3 1/2 uur op low tot de paprika's zacht zijn
Als de paprika's bijna klaar zijn gaan we de pesto maken
Doe de waterkers (als je dit niet kan vinden kan rucola ook), walnoten en hazelnoten in een foodprocessor en maal alles goed fijn
Voeg beetje bij beetje de olijfolie toe tot je de juiste dikte hebt bereikt.
Als de paprika's klaar zijn drizzel je de pesto over de paprika's.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!