Verhit wat boter in een grote koekenpan of pan en fruit de uien tot ze glazig zijn, voeg dan de knoflook toe en bak kort mee voordat je de mosterd en tomatenpuree door de uien mengt.
Voeg het vlees toe aan de uien, bak het bruin met de helft van de kruiden en doe alles in de slowcooker.
Bak in dezelfde pan de aardappelen, bleekselderij, paprika en wortelen met een beetje boter, voeg dan de verse tomaten en de tomaten uit het blik toe, meng alles met de rest van de kruiden, kruid met peper en zout en doe dan de groenten ook in de slowcooker.
Gebruik wat van de runderbouillon om het overgebleven aanbaksel van het vlees en de uien los te maken van de pan en doe dit in de slowcooker
Doe de rest van de bouillon in de slowcooker
Voeg het laurierblaadje toe, sluit het deksel en kook de goulashsoep 8 uur op low
Schep in kommen en top af met een beetje zure room
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!